جمعه 09 مرداد 1405 - Fri 31 Jul 2026
  • مقاومت هرگز سلاح خود را کنار نمی‌گذارد

  • ایران، عامل حمله سایبری به سامانه آب مینه‌سوتا است!

  • قیمت بلیط سفر دریایی اربعین چند؟

  • نشست خصوصی ونس با نتانیاهو درباره ایران

  • خرید دو شاه ماهی خارجی برای استقلال

  • تغییر مسیر ۶ نفتکش سعودی به دنبال تهدیدات یمن

  • علائم تا درمان سرگیجه

  • عراقچی: آب می‌تواند محور همکاری با همسایگان باشد+عکس

  • دوری دو ماهه ستاره ازبکی از ترکیب استقلال+عکس

  • امروز ابتکار عمل در دستان توانای ایرانیان و همپیمانان آنان است/ آمریکا دیگر بازیگر اصلی منطقه نیست

  • کشور میانجی دلالی را شروع کرد

  • ادعای حمله سایبری ایران به سامانه آب مینه‌سوتا

  • دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند+ فیلم

  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان

  • اسطوره میلان درگذشت

  • مدودف: روسیه در مرحله مهم از پایان جنگ قرار دارد

  • آخرین وضعیت تردد در تنگه‌ هرمز و باب‌المندب

  • جنجال در اسپانیا؛ کشته شدن۱۸ مهاجر در مرز مراکش / فیلم

  • دو زلزله پیاپی مرز ایران و عراق را لرزاند

  • تصاویر تازه ماهواره‌ای از پایگاه علی السالم کویت پس از حملات ایران + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 43264
    تاریخ انتشار: 19/آذر/1395 - 12:07
    پیام رهبر معظم انقلاب به بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز:

    همه همّت گماریم که نماز را در جایگاه شایسته‌ خود بشناسانیم/ این همه تأکید روی اقامه نماز برای گشودن ابواب رحمت الهی روی آحاد جامعه است

    صبح امروز نماینده ولی فقیه در استان البرز پیام مقام معظم رهبری را برای اجلاس سراسری نماز قرائت کرد.

    همه همّت گماریم که نماز را در جایگاه شایسته‌ خود بشناسانیم/  این همه تأکید روی اقامه نماز برای گشودن ابواب رحمت الهی روی آحاد جامعه است

     به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ لحظاتی پیش سخنرانی آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در اجلاس سراسری نماز آغاز شد.

    براساس این گزارش، نماینده ولی فقیه در استان البرز در ابتدای سخنرانی خود پیام مقام معظم رهبری را برای اجلاس سراسری نماز قرائت کرد.

    متن پیام مقام معظم رهبری به شرح زیر است:

    بسم الله الرحمن الرحیم
    نماز، دری گشوده بر روی آحاد ملت است که از آن می‏توان به هدایت و رحمت خداوند رسید و زندگی را در سمت و سوی درست و سرشار از خیر و برکت قرار داد. سلامت معنوی هر فرد وابسته به نماز است و صراط مستقیم و حیاط طیبه‏ ی هر جامعه نیز تنها با اقامه‏ ی نماز در آن تحقق می‏یابد.

    این همه تأکید بر اقامه‏ ی نماز در کتاب و سنت، هدفی جز این ندارد که این باب رحمت بر روی فرد و جامعه‏ مسلمان گشوده بماند و فرصت بهره‏ مندی از آن دست دهد.

    سالها است که این شعار در ایران اسلامی بر سر دست گرفته شده است که:{اَلَّذینَ اِن مَکَّنّاهُم فِی الاَرضِ اَقامُوا الصَلوةَ ...} و این اجلاس سالیانه به همت و پشتکار عالم مجاهد و خستگی ناپذیر جناب حجت الإسلام قرائتی برپا می‏شود و توصیه‏ های مؤکد درباره‎ی گسترش نماز و به کیفیت لازم رسیدن نمازهای ما، تکرار می‏گردد با این حال باید اعتراف کنیم که حق این فریضه‏ ی الهی که درمان دردهای عمده‏ ی فردی و اجتماعی ما است، ادا نشده است.

    ما مسئولان، ما سخنوران و سخنگویان، ما سررشته‏ داران امور کشور، ما روحانیون و متولیان تبلیغ و تعلیم دین و ما همه‏ ی آحاد و همه‏ ی قشرهای مردم، همه و همه در مسئولیت اقامه نماز شریکیم.

    همه همت گماریم که نماز را در جایگاه شایسته‏ ی خود که قرآن و حدیث به آن ناطق است، بشناسیم و بشناسانیم و عمل شخصی خود را نیز به تناسب آن تعالی بخشیم.

    توفیقات روزافزون همه‏ ی شما و شخص جناب آقای قرائتی را از خداوند متعال مسألت می‏نمایم.

    والسلام علیکم و رحمه ‏الله
    سیدعلی خامنه ‏ای
    17 آذر 1395

    منبع : دانا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما